Valutahandel Risiko

Ved køb af valuta vil der altid være en risiko for at den valuta du har købt falder yderligere, dette skal man selvfølgelig tage højde for inden man bevæger sig ud på valuta markedet. Såvel der medføre tab, kan der såvel også komme gevinst. Det vigtigste er at gevinsten er større end tabet. Du kan umuligt begynde og handle med valutaer uden du på et tidspunkt rammer et tab på en valuta, ellers skal man være rigtigt godt sat ind i valuta-kurser. Hvis du derimod køber en valuta, ser den falder dagen efter, behøver du ikke sælge den. Den kan stige igen på hvilket som helst tidspunkt, det er bare at vente til det rigtige tidspunkt er der. På denne måde vil der være mulighed for gevinst.

Hvis vi tager Dollars $$, så ved vi alle sammen at den faldt ekstremt meget for et godt stykke tid siden, og der var f.eks millioner af mennesker der gik ud og invisterede i dollaren, da de fleste mennesker regnede med at den ville stige igen indenfor rigtig kort tid. Dette var bare ikke rigtig tilfældet, og dollaren er stadig langt nede. Store investorere invisterede rigtig mange penge på dollaren da den faldt, og har aldrig rigtigt kunne få solgt valutaen så den giver en rigtig god gevinst. De mange investore regnede med Dollaren igen ville stige til det den normalt lå på, men det gjorde den desværre ikke. Så efter efter et stykke tid, valgte de mange at sælge deres valutaer til en lille gevinst, og andre til en mindre eller et større tab. Dette kan ske med alle valutaer, så det er med at være opmærksom på hvad man bevæger sig ud i.

Valutaen er en sjov ting og lege med, hvis man godt kan lide og investere i forskellige ting. Og for at blive valutatrader, behøver du ikke have f.eks 30.000 kr på kontoen, du kan starte op med små beløb som f.eks 500 danske kr. På den måde, kan du stille og roligt få sat dig ind i hvad det vil sige og handle med valuta, og derpå blive bedre og bedre til det. Når du f.eks indsætter 100$ på en valutaside, vil du formentlig også få en form af bonus, så du faktisk får måske 200$ eller 500$ at handle med. På den måde får du også lidt hjælp og en god bonus til at komme igang med.

Hvis du f.eks har prøvet at spille poker enten online eller live, så ved de fleste poker spillere at der er en risiko ved at spille hver enkelt hånd, de har nemlig muligheden for at tabe de bets de foretager sig, på denne måde er der også sats ved at købe de enkelte valutaer. Hvis du har set live poker på tv, så har du også set at det er yderst sjældent en poker spiller siger “all in” med alle hans jetoner, da han risiko kan gå hen i tab og han så derfor ikke kan spille flere hænder. Nogle prof. poker spillere gør det, hvis de føler sig sikker på de har læst deres modstander. Men oftes sker dette ikke så tit, da de fleste poker spillere altid gerne vil kunne spille næste hånd. Sådan skal du faktisk også se på det når du handler med Valuta.

Sats aldrig hele dit rådighedsbeløb på en enkelt valuta medmindre du føler dig helt sikker på den faktisk stiger igen, så du kan sælge og tjene. Selvfølgelig kan du aldrig miste hele dit beløb ved at bruge hele dit rådighedsbeløb på en enkelt valuta, da du altid kan sælge den igen og f.eks tabe 3/4 dele af beløbet. Men husk altid tænk over dit rådighedsbeløb før du køber en valuta, altid godt og have lidt ekstra stående på kontoen, hvis der nu skulle dukke et godt køb frem.